Zeilmakerij

Uitbreiding zeilmakerijJachtservice Oost Nederland is een all round watersportbedrijf dat vanaf 1 januari 2015 is gestart met een ZEILMAKERIJ.
In 2016 heeft de zeilmakerij een uitbreiding gehad. Hiervoor hebben we een nieuwe loods gebouwd waarbij we u nog gemakkelijker van dienst kunnen zijn met nog meer mogelijkjheden. 
Zeilmakerij jachtservice oost nederland

We hebben  een zeilmaker in dienst met een ruime ervaring (25 jaar) in het maken van

  • Bootkappen
  • Kuiptenten
  • Sprayhoods
  • Spatzeiltjes
  • Afdekzeilen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparatie van kappen of tenten en voor het vervangen van bv. ramen.
Dit doen we alleen als het echt nog de moeite waard is.

Zeilmakerij maatwerk

Het sterke punt hierbij is dat we niet alleen goede strakke producten maar bovenal ook een mooi product kunnen leveren want het is heel belangrijk dat een tent of kap zoveel mogelijk bij het model van het schip aansluit. Iedere boot is namelijk uniek en vereist daarom maatwerk. Alle producten worden dan ook in goede overleg met de opdrachtgever gemaakt.

Mallen voor vele tenten of kappen

Door de jarenlange ervaring van onze zeilmaker zijn wij ook in het bezit van ongeveer 135 mallen voor veel modellen Bayliners ( vanaf 1980) en meer. 
Hierdoor zijn wij in staat deze tenten of kappen voor zeer scherpe prijzen aan te bieden. 
Vraag gerust een offerte aan voor een door u gewenste tent of kap.

Werkwijze en kortingen stallingskosten

Door onze gunstige ligging aan het water (de Oude IJssel) kunt u uw schip voor de deur afmeren of bij slecht weer binnen leggen zodat er altijd doorgewerkt kan worden.
De dagen dat de boot hiervoor binnen ligt kunnen door u uiteraard gratis benut worden om bepaalde weersgevoelige klusjes aan uw boot te verrichten. Indien u de aanschaf van een kap of tent wilt combineren met wat groter onderhoud aan uw boot (langere duur) dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op de stallingskosten.
Uiteraard maken wij al onze producten ook op locatie.

U kunt ons mailen of bellen voor een vrijblijvende afspraak of voor informatie. Wij kunnen u dan ook wegwijs maken in de overige diensten die wij hier verlenen.